Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Zaman Yolcuları’ isimli film 16 Şubat Perşembe günü Ofis Sanat Merkezi’nde Sakaryalılar ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Dünya sinemasından önemli filmler Sakaryalılar ile buluşmaya devam ediyor. Bu çerçevede 2013 ABD yapımı ‘Zaman Yolcuları’ isimli film Ofis Sanat Merkezi’nde saat 20:00’da beyazperdeye yansıyacak.

Tüm Sakaryalılar davetli
Yönetmenliğini Colin Trevorrow’un yaptığı ‘Zaman Yolcuları’ isimli dramatik komedi türündeki film ‘Zaman yolculuğu yapacak eş aranıyor’ ilanının peşine düşen 3 dergi çalışanının serüvenini konu ediniyor. Ücretsiz gösterilecek film için rezervasyonlar kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabilecek. Etkinlikle ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “16 Şubat Perşembe akşamı düzenleyeceğimiz sinema etkinliğimize tüm Sakaryalılar davetlidir” denildi.