Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Hayriye Koç Başara’nın eserlerinden oluşan ‘Tın’ resim sergisinin açılışı Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayriye Koç Başara’nın eserlerinin yer aldığı ‘Tın’ isimli resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen serginin açılışında Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan’ın yanı sıra çok sayıda sanatsever yer aldı.

9 Nisan Pazar’a kadar ziyaret
Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, günün anısına Sanatçı Hayriye Koç Başara’ya çiçek takdim etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada “Sakaryalı hemşerilerimizi çeşitli sergilerle buluşturmaya devam ediyoruz. ‘Tın’ isimli resim sergimizde 9 Nisan Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak. Tüm hemşerilerimiz sergimize davetlidir” denildi.