Büyükşehir Ziya Taşkent Konser Salonu büyük beğeni kazanan bir müzik gecesine daha ev sahipliği yaptı. Sanatçılar Özer Özel ve Coşkun Kandemir’in tambur ve sazın muhteşem uyumunu eşsiz bir performansla ortaya koydukları konsere kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Seslerin Cemi’ konseri ile devam etti. Sanatçılar Özer Özel ve Coşkun Kandemir tambur ve saz eşliğinde Anadolu Türklerini seslendirdi. Geceye Sakaryalı müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Sanatçıların performansı ise büyük beğeni kazandı. Sakaryalı olduğunu belirten Özer Özel, Coşkun Kandemir ile birlikte Sakarya’da, hemşerileri ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken; sanatçılar geceyi düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür etti.