Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Şahane Düğün’ isimli tiyatro oyunu Sakaryalılarla buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Şahane Düğün’ isimli tiyatro oyunuyla başladı. İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından AKM’de sahnelenen oyuna Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. Metin Oyman’ın yönettiği Robin Hawdon’un kaleme aldığı oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı.

‘Doğru İnsan’
Oyunda, Londra’nın dışında bir taşra otelinde yeni bir hayata adım atmak üzere evlilik törenine hazırlanan genç bir çiftin hikayesi ele alınıyor. Evlenmek için seçtiğin kişi ‘Doğru İnsan’ değilse ne olur?  Evlilik arifesi beklenmedik olayla kahramanımızın karşısına çıkan ‘Doğru İnsan’ kahramanımızı içinden çıkılmaz gibi görülen bir dizi sorunların ve eğlenceli dolantıların tam ortasına sürüklüyor.