Büyükşehir Belediyesi ‘Çocuk-Yazar’ buluşması kapsamında Yazar Mustafa Yazgan, SGM’li miniklerin konuğu olacak. ‘Mustafa Yazgan’la Dünden Bugüne’ isimli programda Sapanca, Akyazı, Geyve ve Adapazarı SGM’lerde söyleşiler gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri’nde gerçekleştirilen ‘Çocuk-Yazar’ buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Yazar Mustafa Yazgan SGM’li miniklerin konuğu olacak. ‘Mustafa Yazgan’la Dünden Bugüne’ isimli programda Sapanca, Akyazı, Geyve ve Adapazarı SGM’lerde söyleşiler gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Mustafa Yazgan, söyleşilerde birikimini, yaşadığı dönemleri ve bugünlere nasıl geldiğini çocuklarımız ile paylaşacak” dedi.

Çocuklarımıza güzel izler bırakacak
Murat Kıroğlu, “Yazar Mustafa Yazgan’ın çocuklar için pek çok kitabı bulunuyor. Aynı zamanda inceleme, hatıra, roman ve şiir kitapları da kaleme almıştır. 1981 yılında Türkiye Yazarlar Birliği tarafından verilen çocuk edebiyat ödülünü alan Mustafa Yazgan’ın çocuklarımıza güzel bir örnek olacağına, hayatının ve nasihatlerinin çocuklarımızda güzel izler bırakacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Detaylı bilgi
Kıroğlu, “Programlarımız 4 Kasım Cumartesi 14.30’da Sapanca SGM’de, 11 Kasım Cumartesi 14.30’da Akyazı SGM’de, 16 Kasım Cumartesi 16.00’da Geyve SGM’de ve 16 Aralık Cumartesi 14.30’da Adapazarı SGM’de çocuklarımız ile buluşacaktır. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız için iletişim, 444 44 54 (3788-3788) telefonunu arayabilirler” diye konuştu.