Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Ateşin Düştüğü Yer’ film gösterimi AKM’de gerçekleştirildi. Filmin ardından düzenlenen söyleşide konuşan Yönetmen İsmail Güneş, “Her şeyin bulaşıcı olduğunu düşünüyorum. İyilikte, kötülükte bulaşıcıdır. Ben iyiliği bulaştırmak istedim ve filmimde pişmanlığı öne çıkardım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Ateşin Düştüğü Yer’ adlı 2012 yapımı film sanatseverlerle buluştu. AKM’ de gerçekleşen gösterimin ardından filmin yönetmeni İsmail Güneş, ‘Ateşin Düştüğü Yer’i anlattı. Güneş, “Filmlerimde hatta dizilerimde bile çerçevenin doğru olmasına gayret gösteriyorum. Ben her şeyin bulaşıcı olduğunu düşünüyorum. İyilikte, kötülükte bulaşıcıdır. Ben iyiliği bulaştırmak istedim ve bu filmimde pişmanlığı öne çıkardım” ifadelerini kullandı.

Filmin kurgusu gerçek bir hikâyeden
Sanatseverlerin sorularını da yanıtlayan Güneş, “Dikkat ederseniz filmin iki yerinde bir haber okunuyor. Bu haberler gerçek hayatta yaşanmış haberlerdir. Ben bu haberlerden etkilendim ve film yapmayı düşündüm. Bu filmi de insanlara pişmanlık duygusunu yaşatıp, onları şiddetten vazgeçirebilmek için çektim” diye konuştu. Gerçekleştirilen söyleyişinin ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Yönetmen İsmail Güneş’e teşekkür ederek, günün anısında hediye takdim etti.