Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “23 Nisan Bayrak Şiiri” yarışmasına katılan onlarca miniğe hediyeler gönderildi.

Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen, katılımların sosyal medya aracılığı ile olan yarışmanın ödülleri sahiplerine ulaştırıldı. Yarışmacı miniklerin, Arif Nihat Asya’nın Bayrak şiiri ve Altan Özyürek’in Dünya Çocuk Bayramı şiirlerini okuyarak video çekmeleri ve bu videoyu @sakaryabld Twitter hesabı aracılığı ile katılmaları istenmişti. Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı bulunduğu için ödülleri birkaç kişiyle sınırlı bırakmadı. Yarışmanın kazananının onlarca çocuk olduğu ifade edilirken; satranç takımı, boyama kitabı, boya kalem, maske ve kitaplarla çocukların yüzlerini güldü.