Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı otoparklara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, “Bazı otopark işletmecileri kaldırımları işgal ederek hizmet sunmaya çalışıyorlar. Bu konuda denetimlerimiz devam ediyor. Esnafımızı kaldırım işgali konusunda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Şehir estetiğini ve vatandaş huzurunu gözetmelerini temenni ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı otoparklara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bazı otoparkların kaldırımları işgal ederek sürücülere hizmet sunmaları konusunda vatandaşlardan şikayetler aldıklarını ifade eden Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, bu konuda sektör esnafını duyarlı olmaya davet etti.

Otopark Esnafına Duyarlılık Çağrısı
Bayraktar, “Bazı otoparkların kaldırımı işgal ederek çalışmalar gerçekleştirdiği vatanadaşlarımız tarafından tarafımıza ulaştırılıyor. Bu konuyu hukuk kuralları çerçevesinde bir standarda oturtmamız gerekiyor. Kaldırımlar vatandaşlarımızın rahatlıkla yürüyebileceği alanlardır. Kaldırımlar yayalarındır. Sektör esnafımızdan da bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Şehir estetiğini ve vatandaş huzurunu gözetmerlerini temenni ediyoruz. Aksi takdirde cezai işlem uygulayacağımızı belirtmek istiyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımızın huzur ve refahı için denetimlerimiz artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.