Büyükşehir Belediyesi SGM ve Macera Park, Akyazı’da görev yapan muhtarları ağırladı. Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal çalışmalarda örnek projelere imza atıyoruz. Hamdolsun bugüne kadar çok iyi yorumlarla karşılaştık. Hizmetin her zaman en güzeline layık olan hemşehrilerimizin yüzlerinde tebessüm olmaya devam edeceğiz” dedi. Akyazılı muhtarlar SGM ve Macera Park ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi ve Yaşayarak Öğrenme Macera Park, Akyazı’da görev yapan muhtarları ağırladı. Programda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş ve çok sayıda Akyazılı muhtar katıldı. Akyazı’da görev yapan muhtarlar ilk olarak Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Ardından Macera Park’ta heyecan dolu bir gün geçirdiler.

Örnek projeler
Akyazılı muhtarları ağırlamaktan keyif duyduklarını dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal çalışmalarda örnek projelere imza atıyoruz. Eğitim çalışmalarıyla toplumumuzun tamamına dokunuyoruz. Muhtarlarımızla da sıklıkla bir araya geliyor, önerilerini dinliyoruz. Hamdolsun bugüne kadar çok iyi tepkiler aldık. Hizmetin her zaman en güzeline layık olan hemşehrilerimizin yüzlerinde tebessüm olmaya devam edeceğiz. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Akyazı’da görev yapan muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Özenli bir çalışma
Reşadiye Mahalle Muhtarı İmdat Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın bütün çalışmalarını takip ediyorum. Allah razı olsun bizi burada çok güzel bir şekilde ağırladılar. SGM’leri biliyoruz ancak toplu bir şekilde gezme imkânı ilk defa bulduk. İçerisinde ki çalışmaları inceledik ve gerçekten kurumlarımızda düzenli bir çalışma ortamı var. Gerçekten her şeyi çok özenle yapmışlar. İnşallah bu çalışmalar devam eder. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” sözlerini söyledi.

Tüm imkânları kullanıyor
Ballıkaya Mahalle Muhtarı Cabbar Saka, “SGM ve Macera Park’ı gezdik ve gördük. Her şey çok güzel ve titizlikle yapılmış. Başkanımız Zeki Toçoğlu’na gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Verdiği hizmetlere bakacak olursak elindeki tüm imkânları seferber etmiş ve Sakarya için elinden gelen her şeyi yapıyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Güzel hizmet
Çatalköprü Mahalle Muhtarı Yılmaz Esen, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu programda SGM ve Macera Park’a ziyarete geldik. Sağ olsunlar bizi çok güzel bir şekilde ağırladılar. Şu anda diğer muhtarlarımız parkurla vakit geçiriyorlar. Tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.