TRT Haber canlı yayınında Sakarya’daki Ramazanları değerlendiren Başkan Ekrem Yüce, “Ramazan hayırlara vesile olunan, dostlukların, kardeşliklerin arttığı bir aydır. Hep ifade ettiğimiz gibi Sakarya kardeşlik şehridir, bütün kültürlerin kültürü olan şehirdir. Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının tüm insanlığın barışına ve huzuruna vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyor, bayrama ulaşmayı diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, TRT Haber canlı yayınında Sakarya’daki Ramazanları değerlendirdi. TRT Haber muhabiri Halit Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Başkan Ekrem Yüce, tüm izleyicilerin rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ını tebrik ederek hayırlı bayramlar diledi. Kardeşliğin, hoşgörünün, dayanışmanın, paylaşmanın şehri Sakarya’da Ramazanların çok ayrı bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Yüce, nice Ramazan aylarına ulaşmayı diledi.

Kardeşlik şehri
Başkan Yüce’nin açıklamaları şu şekilde; “Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın son günlerini idrak ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının tüm insanlığın barışına ve huzuruna vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyor, bayrama ulaşmayı diliyorum. Ramazan hayırlara vesile olunan, dostlukların, kardeşliklerin arttığı bir aydır. Hep ifade ettiğimiz gibi Sakarya kardeşlik şehridir, bütün kültürlerin kültürü olan şehirdir. Sakarya dediğimiz zaman Balkanlar, Rumeli, Karadeniz, Kafkaslar akla gelir. Sakarya farklı bir şehirdir. Bütün kültürlerin bir arada sevgiyle muhabbetle yaşadığı bir şehirdir. Sakarya demek izzet, muhabbet demektir. İnşallah Ramazan’ın muhabbetini şehrimize yaymaya devam edeceğiz ” dedi.