Yeni Sakarya Stadyumu bölgesinde altyapı çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Toçoğlu, “Çok kısa bir süre içerisinde stadyumumuzun içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı da tamamlanmış olacak. Aynı zamanda Yeni Stadyum bölgesinde 3,5 kilometrelik bölünmüş yolu da hizmete alacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Yeni Sakarya Stadyumunda başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni stadın şehrin spor geleceği açısından en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’da sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alarak bu yönde hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yeni Sakarya Stadyumumuzda da çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir yandan yeni stadyum yükselirken biz de SASKİ olarak yeni stadyum için içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatları inşa ediyoruz. Stadyumun altyapısını sorunsuz hale getiriyoruz” diye konuştu.

Altyapı ve üst yapı tamamlanıyor
Yeni stadyumun altyapı ve üstyapısı ile yakın zamanda sporseverlerle buluşacağını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da sporun geleceğine yönelik önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Yeni stadyumumuz tamamlanıyor. Bölgede SASKİ olarak 3 kilometrelik içmesuyu hattı, yaklaşık 1 kilometrelik kanalizasyon ve yine 1 kilometrelik yağmursuyu hattı da inşa ediyoruz. Ekiplerimiz stadyum bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çok kısa bir süre içerisinde stadyumumuzun içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı da tamamlanmış olacak. Aynı zamanda 3,5 kilometrelik bölünmüş yol çalışmasını da hayata geçireceğiz. Bisiklet yolları, park cepleri ve peyzajıyla birlikte bölgenin ihtiyaçlarına cevap üretecek. Şehrimiz için inşa edilen son derece modern Yeni Sakarya Stadyumu altyapısı ve ulaşım ağları ile Sakarya’ya çok yakışacak” dedi.