Yeni Bulvar Projesi’nde asfalt çalışmasının başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehrimiz ulaşım geleceği açısından önemli bir projede daha çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’da başlatılan Yeni Bulvar Projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından bin 500 metre uzunluğunda yeni bir bulvar çalışması başlatıldığı duyurulmuş, projede SASKİ tarafından devam eden yağmursuyu çalışmalarının ise tamamlandığı açıklanmıştı.

5 Bin Ton Asfalt
Serdivan Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne bağlanan Süleyman Binek ve Fevzi Çakmak Caddeleri arasında devam eden Yeni Bulvar Projesi’nde asfalt çalışmasının başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yazlık hattı ve Serdivan AVM güzergahı arasındaki ulaşımı sağlayan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, Serdivan Spor Salonu’nun bulunduğu bölgedeki yeni arterde altyapı ve yaya yollarında başlatılan çalışmalar tamamlandı. Tamamı orta refüjle bölünen yeni bulvarda asfalt çalışmalarını da başlattık. 14 metre genişliğinde olacak yeni artere yaklaşık 5 bin ton asfalt atacağız” diye konuştu.

Modern Aydınlatma Sistemi
Yeni bulvarın tamamlanmasının ardından beğeni kazanacak bir proje olacağına da dikkat çeken Oktar, “Ekiplerimiz asfalt çalışmalarının yanı sıra, bölgede çevre düzenlemesine de başladı. Ayrıca daha önce de açıkladığımız üzere güzergahta yeni bir aydınlatma sistemi de kuruyoruz. Şehrimiz ulaşım geleceği açısından önemli bir projede daha çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.