Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri 23 Ekim Salı günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek İlyas Yalçıntaş konseri ile devam edecek. Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, 19.00’da başlayacak programa ilgi gösteren tüm sanatseverlere teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri İlyas Yalçıntaş konseri ile devam edecek. 23 Ekim Salı günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlik saat 19.00’da başlayacak. Konser biletlerinin günler öncesinde tükendiğini ifade eden ve ilgi gösteren tüm sanatseverlere teşekkür eden Adem Turan, keyifli bir geceyi daha Sakaryalı müzik dostlarıyla buluşturacaklarını söyledi.

Biletlere yoğun ilgi
Adem Turan açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Yeni dönem kültür sanat sezonumuza Ekim ayı itibariyle başladık. İlk olarak yurtiçi ve yurtdışından şairlerimizin katılımıyla 18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları’nı 5 gün boyunca şehrimizin farklı alanlarında gerçekleştirdik. Hamdolsun etkinliğimizin ardından çok güzel geri dönüşler aldık. Konferans, panel ve söyleşi etkinliklerimizde takvimimiz doğrultusunda devam ediyor. 23 Ekim Salı günü ise Türk müziğinin sevilen ismi İlyas Yalçıntaş’ı müzikseverlerle buluşturacağız. Konser biletlerimiz günler öncesinden tükendi. İlgi gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.