Büyükşehir Belediyesi YADEM, yeni bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda AGORA AVM’de gerçekleştirilen Solmayan Renkler isimli sergi sevenleri ile buluştu. Dınkırcı, “Önemli olan şudur ki hayatın hangi evresinde olursanız olun pozitif bir şeyleri hayata koyabilmek ve bunu da paylaşabilmek çok güzel. Önemli olan yaştan ziyade hayatın her anını mutlu, sevinçli, huzurlu ve pozitif yaşayabilmektir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik faaliyetler devam ediyor. Bu kapsamda Fecra Herkeser yönetiminde gerçekleştirilen ve YADEM kursiyerlerine ait ‘Solmayan Renkler’ sergisi AGORA AVM’de vatandaşların beğenisine sunuldu. Programa Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Unucuoğlu, Adapazarı Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mutlu Işıksu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, YADEM yaşlıları ve ziyaretçiler katıldı.

YADEM ile hayata tutundular
Açılış konuşması yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Ömürlerini mutlu ve huzurlu yaşamaları noktasında bu tecrübelerini diğer kuşaklara örnek olarak her zaman aktardılar. Bundan sonra da hayatlarında örnek olmaları için YADEM projesini Sakaryamız’da başlattık. Yaklaşık 200 civarında yaşlımız merkezimize geliyorlar ve hem psiko-sosyal destek hem fiziksel destek hem de diğer açmış olduğumuz hobi kursları ile bir nevi hayata tutunuyorlar. Kendilerini geliştirmelerinin yanında arkadaş ediniyorlar ve bizlere böyle güzel eserler sunabiliyorlar. Bu sergi vesilesi ile resim bölümü öğrencilerimizin hepsine sağlıklı bir ömür sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Hayatı pozitif yaşamak
Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, “Sayın Valimiz adına burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. 15 kursiyerimiz mevcut. Önemli olan şudur ki hayatın hangi evresinde olursanız olun pozitif bir şeyleri hayata koyabilmek ve bunu da paylaşabilmek çok güzel. Önemli olan yaştan ziyade hayatın her anını mutlu, sevinçli, huzurlu ve pozitif yaşayabilmektir. Bu kapsamda Başta Büyükşehir Belediyemizi, Daire Başkanlığımızı hocamızı ve resim yapan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.