SAMEK İngilizce kurslarında eğitimler tüm hızıyla sürüyor. Dil öğretiminde SAMEK’lerin farkına dikkat çeken kursiyerler, kişisel gelişim konusunda da kursların önemli bir tamamlayıcılık üstlendiğini vurguluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren SAMEK’lerde eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları; el sanatlarından müzik eğitimlerine, dil eğitimlerinden mutfak eğitimlerine kadar birçok alanda Sakaryalılara hizmet sunuyor. SAMEK merkezlerinde 2 yıldır İngilizce derslerine katıldığını ifade eden Serpil Özdilek, bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Rahatça İletişim Kurabiliyoruz
Kursiyer Serpil Özdilek, “SAMEK merkezlerinde bizlere gösterilen ilgiden çok memnunuz. Evde oturmak yerine SAMEK’lerde kendimizi geliştiriyoruz. İngilizce kursunda öğrendiklerimiz ile yurtdışı seyahatlerinde daha rahat bir şekilde iletişim kurabiliyoruz. Derslerinde bir hayli keyifli geçtiğini söyleyebilirim. SAMEK ailesi içerisinde olduğum için çok mutluyum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.