Büyükşehir Belediyesi tarafından Unkapanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışması bölge esnafını memnun etti. Lokanta işletmecisi Rıdvan Ademoğlu, Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür ederek, başarılı bir çalışma olacağını belirtti. Bölge esnaflarından Saim Uysun ise vatandaşlara proje ile yeni bir yaşam alanı sunulacağını dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Unkapanı Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışmaları öncesinde bölge esnafı projeden duydukları memnuniyeti paylaştı. Başkan Ekrem Yüce tarafından projesi kamuoyuna açıklanan ve kısa süre önce ihalesi gerçekleştirilen Unkapanı Meydanı ve Yeraltı Şadırvanı için ilk kazma yakın zamanda vurulacak. Bölge esnafı projeden memnuniyet duyduklarını ifade ederken, Başkan Yüce’ye de teşekkürlerini ilettiler.

Kargaşa azalacak
Bölgede uzun yıllardır çalışan Erdinç Etçioğlu, “Bölgenin yenilenmesi ile burada oluşan kargaşa da azalmış olacak. Yeşilin biraz daha artırılması ile güzelliğinin artacağı kanaatindeyim. Proje ile bölge hoş bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Memnuniyet verici
Uzunçarşı’da 50 yıllık esnaf olan Süreyya Aydın, “Proje ile bölgenin yenilenecek olması gerçekten çok güzel. Ağaçlandırma çalışmasının daha çok olması daha iyi olur. Halkımıza hayırlısı olmasını temenni ediyorum” sözlerini kullanırken Berber Osman Torman ise, güzel bir proje olacağını belirtti.

Hayırlı olsun
Lokanta işletmecisi Rıdvan Ademoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye böyle bir projeden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah başarılı bir sonuç alınacaktır. Şuan ki karmaşıklığı ortadan kaldıracağını düşünüyorum. Ayrıca toplu taşıma araçları bölge esnafının can damarı. Onların da hizmetlerine devam etmesi çok önemli. İnşallah hayırlı uğurlu olur” dedi.

Yeni bir yaşam alanı olacak
Bölge esnaflarından Saim Uysun ise vatandaşlara proje ile yeni bir yaşam alanı sunulacağını ifade ederek, “Güzel bir çalışma olacağı kanaatindeyim. İnşallah hayırlı olur” dedi.