ASKF Başkanlığına yeniden seçilen Yaşar Zımba ve yönetimine tebrik ziyareti gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, “Tüm spor camiamızla uyum içerisinde çalışma gayretinde olacak ve şehrimizin amatör sporu için yapılacak her çalışmada her zaman yer alacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimini ziyaret etti. Amatör Spor Evi’nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yüce, yeniden başkanlığa seçilen Zımba ve yönetimini tebrik ederken amatör sporun gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Nazik ziyaretleri için Başkan Yüce’ye teşekkür eden ASKF Başkanı Yaşar Zımba, uyum içerisinde çalışmaya devam ederek amatör sporun gelişmesine katkı sunacaklarını ifade etti.

Sporda gelişmenin ilk adımı amatör
ASKF Başkanlığına yeniden seçilen Yaşar Zımba ve yönetimini tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, “Sporda gelişmenin ilk adımı amatör spor takımlarıdır. Altyapıdan başlayarak sporun ve sporcunun her branşına destek veren, katkı sunan anlayıştan vazgeçmeyerek spor şehri olan Sakarya’mızda sporun gelişmesi, gençlerimizin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmesi için desteklerimizi ve yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm spor camiamızla uyum içerisinde çalışma gayretinde olacak ve şehrimizin amatör sporu için yapılacak her çalışmada her zaman yer alacağız” dedi.