Sakarya trafiğine nefes aldıran Sakarya Köprülü Kavşağı projesi 28 Ocak’ta açılıyor. 40 milyon TL’lik projenin açılışını Başkan Yüce ile birlikte AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yapacak. Yüce, “Bu proje kent trafiğine uzun yıllar nefes aldıracak. Mutluluğumuza ortak olmak için tüm Sakarya’yı açılışa bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğine nefes aldıracak projesi Sakarya Köprülü Kavşağı açılıyor. Köprünün ana hatlarının tüm bölümleri ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasıyla açılış programı da belli oldu. 40 milyon TL’lik projenin açılışı 28 Ocak Cuma (yarın) saat 15.00’da kavşak alanında gerçekleştirilecek.

Açılışa Numan Kurtulmuş katılacak
Kavşağın bulunduğu noktada kurulacak platformda kurdele kesimi yapılacak. Programa Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve milletvekilleri katılacak. Tüm Sakarya halkını bu mutluluğa ortak olmak için açılışa davet eden Başkan Yüce, “Her bir hemşerimize hayırlı, uğurlu olsun” mesajını paylaştı.

“Mutluluğumuza ortak olmaya bekliyoruz”
Yüce, “Sakarya’nın dört bir yanında ulaşım ağını güçlendirmek ve şehir trafiğinin en güvenli, en akıcı şekilde sağlanması için projelerimize her gün bir yenisini ekliyoruz. En önemli projelerimizden bir tanesi olan Sakarya Köprülü Kavşağı projemizi hamdolsun tamamladık. 4 buçuk metre yüksekliği, 33 metre uzunluğu ve 22 metre genişliğiyle, ‘ard germe’ tekniğini kullandığımız bu proje Sakarya’nın trafiğine uzun yıllar nefes aldıracak. Mutluluğumuza ortak olmak için tüm vatandaşlarımızı açılışımıza bekliyoruz”