Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan otobüs şoförlerine İlk ve Acil Yardım eğitimleri gerçekleştirildi. Pistil, “Eğitimlerimizle toplu taşımada maksimum memnuniyeti hedefleyerek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. İnşallah eğitimlerimizi yıl içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan otobüs şoförlerine yönelik eğitimler devam ediyor. Son olarak şoförlere Sağlık İl Müdürlüğü’nün uzman ekipleri tarafından İlk ve Acil Yardım eğitimleri sunuldu.

En iyi hizmet
Eğitimin ardından açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’nın dört bir yanına ulaşım hizmeti sunuyoruz. Bu kapsamda şoförlerimize yönelik eğitim programlarımız da devam ediyor. Geçtiğimiz Şubat ayında da şoförlerimiz Yangın Söndürme Eğitimi’ne katılmışlardı. Şimdiyse Sağlık İl Müdürlüğü’nün uzman ekipleri tarafından İlk ve Acil Yardım üzerine bilgilendiler. Eğitimlerimizle toplu taşımada maksimum memnuniyeti hedefleyerek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Eğitimler devam edecek
Pistil, “Büyükşehir Belediyesi olarak 80 adet otobüs filosu ve 160 şoför personelimiz ile vatandaşımızın güvenli ve güleryüzlü hizmet sunma adına birçok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Bu anlayış çevresinde toplu taşıma hizmeti sunan şoförlerimizin ilkyardım, yangın, araç kullanımı, iletişim gibi konularda bilgi sahibi olması bizler için oldukça önemli. İnşallah eğitimlerimizi yıl içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye belirtti.