Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımıza daha sağlıklı, rahat ve konforlu ulaşım hizmeti sunma amacı ile toplu taşıma araçlarında klima ve temizlik kontrollerimiz aralıksız sürmektedir” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ulaşım Dairesi Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz toplu taşıma araçlarındaki yaz denetimlerine aralıksız devam etmektedir. Şehir genelinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı, rahat ve konforlu ulaşım hizmeti sunma amacı ile toplu taşıma araçlarında klima ve temizlik kontrollerimiz aralıksız sürmektedir. Aynı zamanda belediye otobüsleri her gece rutin olarak iç ve dış temizliğe tabi tutulmaktadır.”

Rutin Denetimlere Devam
“Günlük rutin olarak yapılan temizlik işlemlerine ek olarak, periyodik aralıklarla araç içleri Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı güçlü ilaçlarla dezenfekte edilmektedir. Yaz ayları boyunca vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması amacıyla denetimlerimiz devam edecektir. Hemşerilerimizin toplu taşıma araçlarıyla ilgili şikâyetlerini Çözüm Masasını (153) arayarak veya Sakarya Büyükşehir Belediyesi kurumsal web adresini kullanarak (sakarya.bel.tr) tarafımıza bildirmeleri rica olunur” ifadeleri kullanıldı.