İl Müftüsü İhsan Açık’ı makamında ağırlayan SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Su’ya hizmet etmenin tüm yaratılmışlara hizmet olduğu anlayışıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, İl Müftüsü İhsan Açık’ı makamında ağırladı. Şehir genelinde yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda konuşan Rüstem Keleş, “Hayata geçirdiğimiz yatırımlarda çevreyi, doğayı önceledik. Şehrimizin geleceğine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçirdik” diye konuştu.

Doğal güzellikler korunuyor
Rüstem Keleş, “Su’ya hizmet etmenin tüm yaratılmışlara hizmet olduğu anlayışıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şehrimize alternatif içmesuyu kaynağı kazandırmak ve bu anlamda geleceğe hazırlamak için önemli bir proje olan Akçay Barajımızın yapımını tamamlamak üzereyiz. Temiz enerjiye yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Arıtma tesisleri ile şehrimizin doğal güzelliklerini koruyoruz” dedi. İl Müftüsü İhsan Açık ise, “Sayın Genel Müdürümüz Rüstem Keleş ile şehrimizde hayata geçirilen çalışmaları konuştuk. Bu kapsamda Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.