Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belpaş bünyesinde hizmet sunan Süt54 satış ofislerine bir yenisi de Serdivan’da eklendi. Yapılan açıklamada, “Süt54 Serdivan satış merkezimizin hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı günlük taze ve doğal süt için Süt54’e davet ediyoruz” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belpaş bünyesinde hizmet sunan Süt54 satış ofislerine bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlara günlük taze, doğal ve hijyenik süt ulaştıran Süt54, Serdivan Belediyesi’nin hemen yanında oluşturulan yeni satış ofisi ile hizmete başladı. Konuyla ilgili Belpaş’tan yapılan açıklamada, “Süt54 Serdivan satış merkezimizin hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı günlük taze ve doğal süt için Süt54’e davet ediyoruz” denildi.

Tamamen hijyenik ve doğal
Açıklamanın devamında ise şu ifadeler kullanıldı: “Vatandaşımıza günlük taze, doğal ve hijyenik sütü ulaştırmak adına Süt54 satış ofislerimizi şehrimizin farklı bölgelerinde hizmete alıyoruz. Tamamen hijyenik ortamlarda yüzde yüz doğal ve katkısız ari çiftliklerinden gelen sağlıklı sütü artık Büyükşehir Belediyesi Belpaş güvencesiyle hemşehrilerimizle buluşturacağız. Serdivan satış ofisimizin hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.