Standartların üzerinde işler yapıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’e ziyarette bulundu. Keleş ve Kardan İl Başkanı Tever’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, ziyarette SASKİ ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar da konuşuldu.

Uyumlu çalışma
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize bu görevi layık gördüler. Bizler de görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek, şehrimize ve milletimize en iyi şekilde hizmet sunmak için gayret edecek, tüm kurumlarımızla bu amaçlar doğrultusunda uyumlu bir şekilde çalışacağız. Bu vesileyle hayırlı olsun dileklerini ileten SASKİ Genel Müdürümüze ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2018 güzel geçti
İl Başkanı Yunus Tever’e hayırlı olsun dileklerini ileten ve çalışmalarında başarılar dileyen Genel Müdür Dr. Rüstem Keleş, “Hepimiz Sakarya ortak paydasında buluşuyor ve şehrimize en güzel şekilde hizmet sunmak için bu görevlerde bulunuyoruz. Geride bıraktığımız 2018 yılında da bu anlamda güzel işlere, dev yatırımlara imza attık. Her geçen gün bir adım daha ön plana çıkan, altyapısı, teknoloji ve hizmet odaklı yaklaşımıyla standartların oldukça üzerinde işler başaran bir kurumuz. Şu anda devam eden çalışmalar ve hazırlıkları süren projelerle altyapımızı daha da güçlendirecek, hizmetlerimizin etkinliğini daha üst seviyelere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.