Türkiye Şampiyonu olan Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı antrenör ve sporcularını misafir eden Başkanvekili Kılıç, “Büyükşehir Belediyespor Kulübü tüm branşlarda çok önemli başarılara imza atıyor. Büyük Erkekler ve Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan Büyükşehir’li kanocularımızı tebrik ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Sapanca’da gerçekleşen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı’nı misafir etti. Şampiyonada 23 altın, 6 gümüş ve 4 bronz madalya ile ayrılan ve büyük bir başarıya imza atan sporcuları tebrik eden Kılıç, Büyükşehir Belediyespor Kulübünün tüm branşlarda önemli şampiyonluklar kazandığının altını çizdi. Başkan Vekili Kılıç, “Büyük Erkekler ve Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan Büyükşehir’li kanocularımızı tebrik ediyoruz. Tüm branşlarda Sakarya’ya yakışan başarılar kazanmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına desteğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Milli Takıma 7 Büyükşehir’li
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar ise, “Kano takımımız Büyük Erkekler ve Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olarak şehrimize büyük bir gurur yaşattı. Bu başarının ardından Kano Milli Takımına da toplamda 7 sporcumuz seçildi. Büyükşehir’li genç sporcularımızın milli arenada da önemli başarılar kazanacağına inanıyoruz. Önümüzdeki şampiyonalarda da takımımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.