Sahipsiz sokak hayvanları için Hayvan Beslenme Odağı Bakım Üniteleri dağıtımı devam ediyor. Karasu, Geyve, Hendek ve Taraklı ilçelerine dağıtılan 35 beslenme odağı ile şehir genelinde dağıtılan Hayvan Beslenme Odağı Bakım Üniteleri sayısı 97’ye ulaştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi daha önce Akyazı, Sapanca, Ferizli, Kocaali, Kaynarca, Pamukova ilçelerine ulaştırdığı 62 Hayvan Beslenme Odağı Bakım Ünitelerinin dağıtımına kaldığı yerden devam etti. Şehir genelindeki sokak hayvanlarına ulaşarak ihtiyaçlarını karşılamak adına başlatılan uygulamada Karasu, Taraklı, Hendek ve Geyve ilçelerine 35 Hayvan Beslenme Odağı Bakım Üniteleri dağıtılarak toplamda 97 noktada beslenme odağı oluşturuldu.

Sokak hayvanları için besleme odağı
Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yapmış olduğumuz Hayvan Beslenme Odağı Bakım Üniteleri ile şehir genelindeki sokak hayvanlarının yanında oluyoruz. Daha önce 62 beslenme odağını çeşitli ilçelerimize ulaştırmıştık. Son olarak Karasu, Taraklı, Hendek ve Geyve ilçelerimize dağıttığımız 35 beslenme odağı ile şehir genelinde 97 noktada sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz” ifadelerine yer verildi.