Büyükşehir Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Program dâhilinde Söğütlü’nün 3 mahallesinde devam eden asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan yenileme çalışmalarında 13 bin 475 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Söğütlü’nün 3 mahallesinde devam eden asfalt çalışmaları tamamlandı. 10 bin 900 metrelik güzergâhın yenilendiği Levent, Fındıklı ve Kantar mahallelerinde toplamda 13 bin 475 ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 3 mahallede gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının tamamladığı ifade edilirken, vatandaşların artık daha güvenli bir şekilde seyahat edebilecekleri dile getirildi.

İnsanlarımızın yüzü güldü

Kantar Mahalle Muhtarı Vedat Töngel, “Yollarımız yıllardır bozuk ve sorunluydu. Mahalle sakinlerimiz yollarda yürürken bile zorluk çekerdi. Şu an Büyükşehir Belediyesi’nin bize vermiş olduğu hizmetten dolayı ben gerçekten Mahallem adına çok mutluyum. İnsanlarımızın yüzünü güldürdüğü için Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Sıcak asfalta kavuştuk

Levent Mahalle Muhtarı Bilal Çavdar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye şükranlarımızı sunuyorum. 16 yıldır Mahallemize sıcak asfaltın gelmesini bekliyorduk. Nihayet Başkanımız sayesinde bu isteğimiz yerine getirilmiş oldu. İnsanlarımız gelen sıcak asfalt sayesinde mutlu oldular. Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorlar. Bu güzel yolu bize kazandıran Başkanımıza ve Büyükşehir ekiplerine tekrardan teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Herkes daha mutlu

Fındıklı Mahalle Muhtarı Hilmi Ata, “Yıllardır beklediğimiz asfalt sonunda Mahallemize geldi. Vatandaşımızın da içi huzurla doldu. Artık herkes daha neşeli be daha mutlu. Ben bizlere bu hizmetleri sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Belediye ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.