Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Sınavlara hazırlanmak SAMEK’le artık daha kolay. 2. yarıyıl eğitimleri kapsamında mezun öğrencilere dönük KPSS, LYS ve YGS hazırlık kursları düzenliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden SAMEK’ler 2. yarıyıl eğitimleri kapsamında birçok yeniliğe de imza atıyor. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, 2. yarıyıl eğitimleri kapsamında mezun öğrencilere dönük KPSS, LYS ve YGS hazırlık kurslarının açılacağını ifade etti.

19 Merkez 71 Branş
Kama, “2015-2016 eğitim yılını 19 kurs merkezi ve 71 branştaki eğitimlerimizle başlatmıştık. Sakarya’da yaygın eğitimin en önemli markası haline gelen SAMEK’ler her dönem gerek branş çeşitliliği ile gerekse de sunulan eğitimdeki kalite ile farkını ortaya koyuyor. Bu kapsamda 2. yarıyıl eğitimlerimizde birçok yeniliği vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bunlardan biri hazırlık kursları çalışmamızla ilgili. Şöyle ki; mezun öğrencilerimiz için KPSS, LYS ve YGS eğitimleri gerçekleştireceğiz. Şartları taşıyan her vatandaşımızı kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Kayıtlar Başladı
Hazırlık kursları için kayıt işlemlerinin başladığını da belirten Halide Yeliz Kama, “22 Ocak Cuma gününe kadar hazırlık kurslarımıza kayıt işlemleri devam edecek. Büyükşehir Belediyemizin kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden kayıt işlemleri yapılabilecek. 8 Şubat Pazartesi günü, yani 2. yarıyıl eğitimlerimizin başladığı tarihte yeni kurslarımızda da eğitimler başlamış olacak. Derslerimiz SAMEK Eğitim ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kurslar ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 277 07 96 numaralı telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.