Büyükşehir Belediyesi SGM’ler ve Macera Park’ta yeni dönem kayıtları 29 Eylül Pazar günü sona eriyor. İlk ders zilinin 30 Eylül Pazartesi günü çalacağı kurslara vatandaşlar bizzat gelerek yada www.sakarya.bel.tr adresinden online kayıt olabilecekler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park’ta yeni dönem kayıtları 29 Eylül Pazar günü sona eriyor. Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu SGM ile Macera Park’ta 16 Eylül Pazartesi günü başlayan kurs kayıtları 29 Eylül Pazar günü son bulacak. İlk ders zili ise 30 Eylül Pazartesi günü çalacak.

Bizzat gelerek ya da online kayıt
Konu ile ilgili Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu SGM ile Macera Park’ta 16 Eylül Pazartesi günü başlayan kurs kayıtlarımız 29 Eylül Pazar günü son bulacak. Vatandaşlarımızda yoğun ilgi gösterdiği kurslarımıza Sosyal Gelişim Merkezlerine bizzat gelerek yada www.sakarya.bel.tr adresinden online kayıt olunabileceğini hatırlatarak tüm vatandaşlarımızı SGM’ler ve Macera Park’ta buluşmaya davet ediyoruz. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 444 40 54 (dâhili 3787-3788) numarasını arayabilirler” ifadelerine yer verildi.