Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi ve Macera Park’ta yeni dönem kurs kayıtları başlıyor. Yüce, “Verimli bir yaz dönemini geride bıraktık. 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak yeni dönem kayıtlarımıza tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Gelişim Merkezi ve Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta yeni dönem kayıtları başlıyor. 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle kayıtların başlayacağını aktaran Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Kurs kayıtlarımız SGM’de 2 Ekim Pazartesi, Macera Park’ta ise 6 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek. Yeni dönemde bizlerle birlikte olmak isteyen tüm öğrencilerimizi kayıt olmaya bekliyoruz” dedi.

Kurslar 2 Ekim’de başlıyor
SGM kayıtları için konuşan Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezlerimizde yoğun bir yaz dönemini geride bıraktık. Şimdi yeni bir döneme giriyorız. Merkezimizde 17 farklı branşta eğitimlerimiz olacak. Verimli bir yaz dönemi geçiren öğrencilerimiz öğrenmeye dönem kurslarıyla devam edecek. Dönem boyunca hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenmenin ayrıcalığını yaşayacağız. İlk ders zilimiz ise 2 Ekim Pazartesi günü çalacak” diye konuştu.

17 farklı branşta
Yüce, “İngilizce, Becerikli Eller Atölyesi, Mutfak, Ney, Tasarım, Drama, Resim, Keman, Bağlama, Akıl Oyunları, Gitar, Satranç, Bilgisayar Tasarım, Maket Yapımı Atölyesi, Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Ritim ve Karikatür gibi 17 farklı branşımız bulunuyor. Başvurular www.sakarya.bel.tr veya Sosyal Gelişim Merkezi’nden bizzat yapılabilecek. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 444 40 54 (dahili 3787-3788) numarasını arayabilirler” dedi.

Dersler kaldığı yerden
Davut Yüce, Macera Park güz dönemi kursları hakkında da bilgiler paylaştı. Yüce, “Miniklerimize kendi yeteneklerini keşfetme imkanı sunan Macera Park’ta eğitimlerimiz Güz Dönem Kurslarıyla kaldığı yerden devam edecek. 7 farklı branştaki dersler uzman öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize sunulacak. 7 Ekim Salı günü ilk ders zilinin çalmasının ardından ise Macera Park’ta keyif dolu dersler kaldığı yerden devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılı bilgi için
Yüce, “Macera Park Güz Dönemi Kurslarında Geleneksel Okçuluk, Spor ve Tırmanış, Tasarım, Becerikli Eller ve Maket Yapımı, Doğanın Ritmi, Model Uçak Yapımı ve Akıl Oyunları branşları yer alacak. Çocuklarımız dönem kurslarında en fazla iki derse kayıt yaptırabilecekler. Macera Park Güz Dönemi Kursu kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler Macera Park’ı ziyaret edebilir ya da merkezimizin 221 40 60 numarasını arayabilirler” ifadelerini kullandı.