Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim merkezi, yaz kurslarına 3 bin 600 öğrenciyle devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce, “Yaz Kurslarında değerler eğitimi, resim, müzik, satranç, drama-diksiyon, İngilizce ve uygulama mutfağı gibi birçok alandaki eğitimlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz kişisel becerilerini keşfederken, tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçiriyorlar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Gelişim Merkezi’nde, Yaz Kurslarında verilen eğitimler devam ediyor. 7 - 14 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Kursları, 3 bin 600 öğrenciye eğitim veriyor. Çocukların yaz tatilini daha verimli kullandığını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaz Kurslarında değerler eğitimi, resim, müzik, satranç, drama-diksiyon, İngilizce ve uygulama mutfağı gibi birçok alandaki eğitimlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz kişisel becerilerini keşfederken, tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçiriyorlar” dedi.

Yeni Dönem Kayıtları Eylül’de
Yeni dönem kayıtlarının Eylül’ün ikinci haftasından itibaren başlayacağını belirten Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi’nde engelliler, yaşlılar, çocuklar, aileler ve gençler için eğitim ve sosyal destek çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın kurslarımıza olan yoğun ilgisi bizleri ayrıca mutlu ediyor. 2015 - 2016 eğitim ve öğretim döneminde de eğitim çalışmalarımız devam edecek. Yeni dönem kurs kayıtlarımız Eylül’ün ikinci haftası itibari ile başlayacak. Kurslarımızla ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz, 44 44 054 dâhili 3787 numarasını arayabilir” şeklinde konuştu.