Sosyal Gelişim Merkezi’nde yeni dönem eğitimlerinin 5 Ekim Pazartesi günü başlayacağını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, aynı zamanda kayıt işlemlerinin de devam edeceğini aktardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kulüpleri ve Engelsiz Hobi Kursları’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor. Çocuk Kulüpleri Kurs kayıtları hakkından açıklamalarda bulunan Yüce, “Çocuk Kulüpleri Kurslarımız 7 – 14 yaş arası öğrencilerimize hizmet sunuyor. Çocuk Kulüpleri’nde dil, müzik, beceri ve değerler eğitimleri öğrencilerimize aktarılıyor. Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenleri merkezimize davet ediyoruz” diye konuştu.

Dersler Başlıyor
Davut Yüce, “Yeni eğitim dönemimizi 5 Ekim Pazartesi günü açıyoruz. Bu yıl resim, tasarım, seramik, drama - diksiyon, ritim, gitar, bağlama, keman, ney, satranç, akıl oyunları, Arapça, İngilizce, bilgisayar, mutfak ve değerler eğitimleri ile toplam 16 branşta eğitimler sunacağız. Katılımcılar Büyükşehir Belediyesi internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden gerçekleştirdikleri ön kayıtların ardından istenilen belgelerle Sosyal Gelişim Merkezi’nde kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Ayrıca Çocuk Kulüpleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 274 51 85 (dâhili: 3787) nolu telefonu arayabilir” dedi.

14 Branşta Eğitim
Engelsiz Hobi Kursları’nda da kayıtların devam ettiğini belirten Yüce, “Engelsiz Hobi Kurslarımızda da eğitimler sunacağız. Okuma – yazma, resim, drama, halk oyunları, jel mum yapımı, filografi, mis sabun, seramik, ahşap boyama, takı tasarım, tasarım, müzik korosu, akıl oyunları ve mehter takımı ile toplam 14 branşımız bulunuyor. Engelsiz Hobi Kursları ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız da 281 88 05 (dâhili: 3737) nolu telefonunu arayabilirler” ifadelerini kullandı.