Şehrin yeni ulaşım projesi SGK Köprülü Kavşağı için çalışmalar başladı. SASKİ marifetiyle bölgede yağmursuyu ve içmesuyu altyapısı için işlemler sürdürülürken, çalışmalar esnasında kullanacak yollar da hazırlanıyor. Kavşak bölgesinde ise köprünün temellerine kısa süre içerisinde başlanacak. Yapılan açıklamada çalışmalar dolayısıyla hassasiyet gösteren tüm vatandaşlara teşekkür edilerek, alternatif yolların kullanılmasına dikkat çekildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım geleceğine kazandırılacak SGK Köprülü Kavşak projesi için çalışmalar başladı. Orhangazi Caddesi’nin şehir merkezine geliş istikametinde kullanılan arterde SASKİ ekipleri yağmursuyu ve içmesuyu hatlarının deplaselerini yapıyor. Ayrıca çalışmalar esnasında ihtiyaç duyulacak servis yolları da hazırlanıyor. Belirlenen iş takvimine göre kurumların bölgede altyapı hatlarının deplaselerini de yapacağı ifade edildi.

Projede çalışmalar başladı
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce tarafından şehrimize müjdesi verilen SGK Köprülü Kavşak projesi için çalışmalara başladık. SASKİ ekipleri altyapı hatlarının deplasesini yapıyor. Ayrıca proje sahasında kullanılacak servis yolu da hazırlanıyor. Hem çalışmaları hızlı bir şekilde neticelendirmek hem de trafik akışının en az şekilde etkilenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. SGK Köprülü Kavşağı için başlattığımız çalışmaların hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.