Büyükşehir Belediyesi tarafından Şeker Mahallesi’nde başlatılan kavşak çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şeker Mahallesi Muhtarlığı’nın bulunduğu bölgedeki sinyalizasyon sistemini kaldırarak yerine yeni bir kavşak inşa ettik. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan kavşak çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Adapazarı Şeker Mahalle Kavşağı’nda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şeker Mahallesi Muhtarlığı’nın bulunduğu bölgedeki sinyalizasyon sistemini kaldırarak yerine yeni bir kavşak inşa ettik. Bu çalışma trafiğin yoğun olduğu saatlerde sürücülerimize hızlı ve güvenli geçiş imkanı sunacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Trafik Güvenli ve Hızlı Akacak
Şehrin muhtelif bölgelerinde benzer çalışmaları hayata geçirdiklerini kaydeden Oktar, “Daha önce de benzer çalışmaları şehrimize kazandırmıştık. Trafiğin güvenliği ve hızlı akması açısından bu gibi çalışmaları çok önemsiyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Kuzey Terminal Kavşağı’nda da çalışma gerçekleştirdiğimizi paylaşmıştık. İnşallah oradaki çalışmalarımızı da çevre düzenlemelerinin ardından tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.