Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir’in güçlü hizmet elini tüm Sakarya’ya ulaştırdık. Şehrimizin kuzey bölgesinde başlattığımız 2014 yılı asfalt sezonunda yaklaşık 203 bin ton asfalt attık” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 2014 yılı asfalt programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kocaali’de başlayan verimli bir asfalt sezonunu geride bıraktıklarını kaydeden Oktar, “Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir’in güçlü hizmet elini tüm Sakarya’ya ulaştırdık. Şehrimizin kuzey bölgesinde başlattığımız 2014 yılı asfalt sezonunda yaklaşık 203 bin ton asfalt attık” diye konuştu.

Tüm İlçelerimize Ulaştık
Oktar açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Büyükşehir hizmet sınırlarına yeni dâhil olan ilçelerimizin mahalle ve grup yollarında kapsamlı bir çalışma başlatmıştık. Programımız kapsamında tüm ilçelerimizi sıcak asfalt ile buluşturduk. 2014 yılında bir önceki yıla göre 50 bin ton daha fazla asfalt attık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah yeni yılda da şehrimizin tamamına ulaşmaya devam edeceğiz."