Büyükşehir Belediyesi SAMEK’lerde yeni dönem eğitimleri başlıyor. Kama, “6 Şubat Salı günü itibariyle yeni dönemimiz başlıyor. Kurslarımıza ilgi gösteren tüm kursiyerlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında (SAMEK) yeni dönem başlıyor. SAMEK; yeni dönem eğitimleri kapsamında güzel sanatlardan geleneksel sanatlara, müzik, dil, bilgisayar ve mutfak eğitimlerine kadar 20 merkez, 91 branşta hizmet sunduklarını ifade eden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, 6 Şubat Salı günü itibariyle yeni dönem eğitimlerine başlayacaklarını kaydetti.

Yılsonu sergileriyle taçlanacak
SAMEK’lerde nitelikli eğitimlerin yeni dönemde de devam edeceğini aktaran Kama, “Toplamda 10 bin kursiyerimiz bulunuyor. Kurslarımıza ilgi gün geçtikçe artıyor. Bizlerde hemşehrilerimizin yeteneklerini keşfedip, boş vakitlerini yeni şeyler öğrenerek değerlendirmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Tüm kursiyerlerimizle birlikte verimli bir dönem geçirmeyi umuyoruz. İnşallah bu güzel dönemi de yılsonu sergileriyle taçlandıracağız. Yeni eğitim dönemi için kursiyerlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.