Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi kurslarında öğrenim gören kursiyerlerin hazırladığı eserler, kültür sanat dostları ile buluşmak için gün sayıyor. Fuat Bilgin, “18 Haziran Çarşamba günü saat 18.30’da açılışını gerçekleştireceğimiz Yılsonu Sergimize tüm Sakaryalıları davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda yılsonu coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Açılan 50 branşta öğrenim gören, maharet ve becerilerini sergileyen kursiyerlerin eserleri Sakaryalılarla buluşuyor. Kentpark’ta düzenlenecek sergi için hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, açılışa tüm Sakaryalıları davet etti.

Dönem boyunca hazırlanan eserler
Bilgin, “Kentpark içerisinde hazırlıklarımız devam ediyor. Branş stantlarımızın kurulumu ve süsleme çalışmalarımız sürüyor. İnşallah, 18 Haziran Çarşamba günü saat 18.30’da Yılsonu Sergimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Kursiyerlerimiz dönem boyunca hazırladıkları eserleri Sakaryalıların beğenisine sunma imkanı bulacak.  Tüm hemşerilerimizi kursiyerlerimizin heyecanlarına ortak olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.