Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri’nde 8 haftalık maraton tamamlandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Bu dönem gerçekleştirilen yürüyüşlerle 105 parkuru geride bıraktık. Etkinliklerimize yaklaşık 5 bin vatandaşımız katıldı. İnşallah önümüzdeki dönemde de hemşehrilerimizle şehrimizin eşsiz güzelliklerini keşfetmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sonbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri sona erdi. 8 hafta süren yürüyüşlerde doğa tutkunları şehrin eşsiz güzellikleri arasından spor yapma imkânı buldu.  Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Söğütlü Akgöl Parkuru ile başlayan yürüyüşlerin Hendek Büyükyayla Parkuru ile tamamlandığını ifade ederek, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin gelecek dönemde de devam edeceğini ifade etti.

Yürüyüşlere 5 bin Sakaryalı katıldı
Aktürk, “Üç yeni parkurun ilave edildiği Sonbahar Dönemi Doğa Yürüyüşlerimizi tamamladık. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de hemşerilerimizin yürüyüşlerimize ilgisi çok yoğun oldu. Tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu dönem gerçekleştirilen yürüyüşlerle birlikte 105 parkur geride kaldı ve etkinliklerimize yaklaşık 5 bin hemşerimiz katıldı. İnşallah önümüzdeki dönemde de hemşerilerimizle şehrimizin eşsiz güzelliklerini keşfetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.