Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde BMX Supercross Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. Kupanın 6. Tur yarışları için elemeler start aldı. Tur yarışları ise saat 14.30’dan sonra başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı BMX Supercross Dünya Kupası’nda heyecan devam ediyor. Avrupa’nın en kapsamlı bisiklet tesisi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde dün yapılan 5. tur yarışları sonrası bugün de 6. tur rüzgarı esecek. Vadi içinde BMX yarışlarının ikinci gününde bisiklet sporcuları parkurda yerini aldı. Günün ilerleyen saatlerinde başlayacak olan 6. tur için eleme ve sıralama yarışları başladı.

Kupa yarışları 14.30’dan sonra
Vadi içinde oluşturulan iki farklı tribünde sporseverler nefes kesen yarışları yerinde takip takip ediyor. 23 farklı ülkeden 150’ye yakın sporcunun pedal çevirdiği vadide elemelerin ardından kupa yarışı start alacak. Çeyrek ile yarı final ve final yarışları saat 14.30’dan sonra başlayacak. Dünya genelinden bir çok önemli başarıya imza atmış bisiklet sporcuları  “23 yaş altı erkek” , “23 yaş altı kadın” ,  “elit erkek” ve “elit kadın” olmak üzere 4 farklı kategoride pedal çevirecek.