Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kitap Sokağı’nda etkinlikler devam ediyor. Birbirinden değerli Yazarlar İsmail Kılıçarslan, Aykut Ertuğrul, Ali Emre ve Remzi Şimşek iftar sonrası Sakaryalı okurları ile buluştu. Kılıçarslan, “Bence Sakarya kültür yönetiminde model bir şehir. Sakarya’nın Ramazan’ı güzel bir Kitap Sokağı ile idrak etmelerine çok sevindim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kitap Sokağı’nda etkinlikler devam ediyor. Kitap Sokağı’nda gerçekleştirilen etkinlikte birbirinden değerli yazarlar İsmail Kılıçarslan, Aykut Ertuğrul, Ali Emre ve Remzi Şimşek Sakaryalı okurları ile buluştu.

Sakarya’ya yakıştı
Sakarya’da gerçekleştirilen kültürel faaliyetleri özel bir ilgi ile izlediğini söyleyen İsmail Kılıçarslan, “Şehrin ihtiyacı olan kültürü şehrin kendi kaynaklarıyla ve kendine mahsus bir yönetim biçimi ile gerçekleştirdiği için Sakarya’yı Türkiye’deki en başarılı kültürel belediyelerden biri olarak görüyorum. Sakarya modelinin Türkiye’de yerel yönetimlerde hızla yaygınlaşmasını sağlayacak adımların atılması gerektiğini düşünüyorum. Bence Sakarya kültür yönetiminde model bir şehir. Sakarya’nın Ramazan’ı güzel bir Kitap Sokağı ile idrak etmelerine çok sevindim. Bu sokak Sakarya’ya da yakıştı” dedi.

Korkmadan cesaretle
Sakarya’nın kültürel etkinliklerine fiilen birkaç kez katıldığını dile getiren Aykut Ertuğrul, “Sakarya tüm Türkiye’de örnek gösterilecek bir kültür belediyeciliği yapıyor. Sakarya çoğu kurum ve belediyenin uzak durduğu kültürel faaliyetleri gerçekleştirebiliyor. Aynı cesaretle Kitap Sokağı gerçekleştirildi. Kitap Sokağı Sakaryalıların ilgi gösterdiği güzel bir faaliyet olmuş” diye konuştu.