23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası boyunca açık kalacak 2020 Sakarya EXPO, 22 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Sakarya’nın tarihi, kültürel, sanatsal ve yöresel yaşamına ışık tutacak Sakarya EXPO’nun açılışına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası öncesinde Sakarya EXPO kapılarını açıyor. 22 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin hemen yanında bulunan alanda hazırlanan Sakarya EXPO’nun açılışına tüm vatandaşlar davet edilirken, Sakarya’nın tarihi, kültürel, sanatsal ve yöresel yaşamına ışık tutacak Sakarya EXPO’nun 4 gün boyunca açık olacağı ifade edildi.

Açılış 22 Ekim Perşembe günü
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ülkemizin en prestijli bisiklet organizasyonlarından biri olacak şampiyona için şehrimize gerek yurtiçi gerekse yurtdışından misafirlerimiz gelecek. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi dünyaya tanıtacak olmaktan da ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Sakarya EXPO da bu mutluluğumuzun en büyük göstergesidir. Tüm vatandaşlarımızı heyecanımıza ortak olmak için 22 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da açılışımıza bekliyoruz” denildi.

Sakarya’yı dünya tanıyacak
Sakarya EXPO’ya dair detaylar ise şu şekilde paylaşıldı: “Şehrin değerlerinin sergileneceği, tanıtım çalışmalarının yapılacağı Sakarya EXPO’da gün boyu etkinlikler, bisiklet gösterileri, yarışmalar, eğlence gösterileri, halk oyunları, eğitici aktiviteler katılımcıların beğenisine sunulacak. Sürpriz hediyeler 4 gün boyunca vatandaşların olacak. İlçe belediyelerinin yanı sıra şampiyona sponsoru dünya firmaları da alandaki yerlerini alacak. 30 farklı ülkeden yarışmacı ve izleyicilerin yer alacağı şampiyonada şehrimizin tanıtımını sağlayacak Sakarya EXPO’ya tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”