Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncseinde kentin dört bir yanına çiçek ekimi yaptı. Lale, muskari ve çuhalar parklar, kavşaklar, bulvarlar her renkten çiçekle bayramlığını giydi. Peyzaj uygulaması, yaz sezonuna girişle birlikte şehir sokaklarında gezintiye çıkanların ilgi odağı oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin genelini ve sosyal donatı alanlarını yaptığı dokunuşlarla her geçen gün güzelleştiriyor. Özellikle kentin merkezinde bulunan ana caddeler, bulvarlar ve park alanları yapılan hassas dokunuşlarla renkleniyor. Kent Park (Aziz Duran Parkı), Sakarya Millet Bahçesi ve birçok park alanı, Ramazan Bayramı öncesi yapılan peyzaj düzenlemesiyle harika bir görünüme kavuştu. Özellikle kentin parkları dikimi yapılan her renkten lale soğanı, muskari soğanı ve çuha çiçekleriyle harika bir görsellik oluşturdu.

Şehir rengârenk
Bu peyzaj düzenlemesi Yeni Camii 15 Temmuz Bulvarı, Serdivan 2. Cadde, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Medeniyet Bulvarı gibi en işlek caddelerde de uygulandı. Çiçeklenen alanları gören vatandaşlar, yapılan çalışmayı çok beğendi. Parklarda ve yollarda dikimi yapılan alanlarda kısa bir mola veren vatandaşlar, bu görüntüyü cep telefonlarıyla fotoğrafladı. Baharın müjdesinin verildiği peyzaj uygulaması, havaların ısınmasıyla birlikte yürüyüş ve aktivitelere başlayan vatandaşların ilgi odağı oldu.

Baharı çiçeklerle karşılıyoruz
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Dünyanın en nadide şehirlerinden bir tanesi olan Sakarya'mızın doğal zenginliğini, doğayla bütünlüğünü anlatmak için yürüttüğümüz peyzaj çalışmamıza Ramazan Bayramı öncesi ağırlık verdik. Bahara girişte vatandaşlarımızı rengârenk lale ve çuha çiçekleriyle karşılıyoruz. Günlük hayata renk katmak ve insanımıza pozitif bir enerji yüklemek için yaptığımız uygulamaları kent genelinde hızlandıracağız. Biz renkli ve eşsiz bir güzelliğe sahip olan bir kentiz " denildi.