Hep birlikte bu zorlu yoldan galip gelineceğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Hemşehrilerimizin evde kalmalarını sağlamak, sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hep birlikte el birliğiyle bu virüsün üstesinden geleceğiz İnşallah. Gece gündüz demeden bütün çalışma arkadaşlarıma özellikle her türlü fedakârlığı yapan dünyanın en iyi sağlık ordusuna, sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tüm Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD-19) ile ilgili olarak AK Parti Sakarya Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı telekonferans ile gerçekleştirildi. Şehir genelinde yapılan çalışmaları anlatarak konuşmasına başlayan Başkan Yüce, Büyükşehir’in her ilçe ile yakından ilgilendiğini dile getirdi. Konferansa Başkan Yüce’nin yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Yerel Yönetimler Başkanı Enver Tok ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

Birlikle durumu tersine çevireceğiz
Elimizi taşın altına hep birlikte koyarak hareket etmeliyiz diyen Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizde bu mücadeleyi canla başla sürdürmeye devam ediyoruz. Sn. Bakanımız Koca’nın belirttiği rakamlarda maalesef şehrimiz en çok vaka görülen ilk 5 şehirden birisi. Burada hepimize büyük yükümlülükler düşüyor.  Bu durumu tersine çevirmek elimizde. İstedim ki burada hep birlikte alınan önlemleri, yapılan çalışmaları görüşelim. Şehrimizin en büyük gücü birliğidir, beraberliğidir. Bu birlik beraberlik gücü ile şehrimizde ki durumu tersine çevirebiliriz” dedi.

En iyi sağlık ordusu
Başkan Ekrem Yüce, “Elbette burada hemşehrilerimize de büyük iş düşüyor. Görüyoruz ki sosyal izolasyona yeteri kadar dikkat edilmiyor. En çok vaka görülen şehirlerden bir tanesi de maalesef ki Sakarya. Hemşehrilerimizin evde kalmalarını sağlamak, sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hep birlikte el birliğiyle bu virüsün üstesinden geleceğiz İnşallah. Gece gündüz demeden bütün çalışma arkadaşlarıma özellikle her türlü fedakârlığı yapan dünyanın en iyi sağlık ordusuna, sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.