Rizelilerin Coşkusu Meydana Sığmadı

Dişli: “Daha da güzel birliktelikleri umuyoruz”
Rizeliler Hemşeri Gecesi’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Sakarya Rizeliler Derneği Başkanı Hasan Dişli, “Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı’ndaki etkinliklerimizle Sakaryalı kardeşlerimizle bir arada olduk. Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın güzelliğini yakaladığımız bu meydanlarda daha güzel birlikteliklerde bir arada olmayı umuyoruz. Gecemize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kardeşlik parolası
Şehirde yaşatılan birlik ve kardeşliğin tüm dünyaya örnek olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizde, kardeşçe yaşamanın en güzel örneklerini gösteriyoruz. Huzur ve kardeşlik parolası ile birlikteliğimizi daha da güçlendireceğiz. Allah bu anlamlı birliktelikleri daim kılsın. Her kültürün kendi gelenekleriyle kardeşçe yaşadığı Sakarya’mızdaki hemşeri derneklerimize her zaman desteğimizi verdik, vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, şehrimize, devletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu.

Karadeniz ezgileri
Selamlama konuşmasının ardından Başkan Toçoğlu, Karadeniz müziğinin ezgileri eşliğinde horon oynayan dans ekibinin gösterisini izledi. Gösterinin ardından Başkan Toçoğlu, horon ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.