19-22 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar’da bu yıl 2.’si düzenlenecek Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm vatandaşları davet eden Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin tarımsal kalkınma politikalarının önemli bir parçası olan Süs Bitkiciliği sektörüne ayrı bir önem veriyoruz. Festivale ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyor, sektörün tüm paydaşlarını ve vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 19-22 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar’da bu yıl 2.’si düzenlenecek Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm vatandaşları davet etti. Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, sektörde faaliyet gösteren herkesi ve tüm vatandaşları festivale davet etti.

Tarımsal kalkınmanın önemli parçası
Başkan Ekrem Yüce, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin tarımsal kalkınma politikalarının önemli bir parçası olan Süs Bitkiciliği sektörüne ayrı bir önem vermekteyiz. Bu kapsamda Eylül ayı içerisinde ikincisini gerçekleştireceğimiz Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm sektörü ve doğasever hemşehrilerimi festivalimize bekliyoruz” dedi.