Büyükşehir Belediye Otobüslerinde yaz uygulamasına geçildi. Pistil, “Toplu taşımada vatandaşları daha etkin, verimli ve ulaşılabilir hizmetler ile buluşturmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yaz dönemi için yeni düzenlemeleri uygulamaya başladık” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, belediye otobüs saatlerinde ve güzergahlarında yaz uygulamasına geçildiğini açıkladı. Toplu taşımada vatandaşları daha etkin, verimli ve ulaşılabilir hizmetler ile buluşturmak için çalıştıklarını aktaran Pistil, yeni düzenlemelerin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Güzergahlarda değişiklik
Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil’in açıklamaları şu şekilde: “Yapılan düzenlemeyle birlikte Karaman hattında çalışan 21/A ve 21/B hatlarının yerine 21/C ve 21/D hatları; Camili güzergâhında çalışan 22/A ve 22/B otobüs hatlarının yerine ise 22/C ve 22/D hatları hemşerilerimize hizmet sunacaktır. Yeni oluşturulan 21/C ve 21/D hatları Karaman – Unkapanı güzergâhı arasında, 22/C ve 22/D hatları ise Camili – Ofis Garajı güzergâhı arasında çalışacaktır” dedi.

Yeni saatler SAKUS’ta
“Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü’ne Çark Caddesi güzergâhı üzerinden 4, 19K ve 26 numaralı hatlar ile Adnan Menderes Caddesi güzergâhı üzerinden de 15 numaralı Belediye Otobüs hattı hizmet sunmaya devam edecek. 16 Eylül Pazar gününe kadar geçerli olacak 1, 4, 15, 19K, 21/C, 21/D, 22/C, 22/D ve 26 nolu hatların yeni çalışma saatlerine ve güzergâh bilgilerine Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden (www.sakarya.bel.tr) veya SAKUS mobil uygulamasından ulaşılabilir. Tüm hatlarımız 27 Haziran Çarşamba günü itibariyle yaz uygulamasına göre çalışmalarını sürdürecektir” ifadelerini kullandı.