Ormanpark’ta devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, “Çalışmalarımızda epey bir aşama kaydettik. İnşallah Ormanpark salgın sonrası sağlıklı günlerde hemşehrilerimizin buluşma noktası, çocuklarımızın eğlence yuvası, kent içinde bulunan ağaçlar arasında ailecek vakitlerin geçirildiği mekân olmaya devam edecek” dedi. Yüce ayrıca fidan ve süs bitkilerinin satılacağı merkezin de kısa süre içerisinde tamamlanacağını paylaştı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ormanpark’ta devam eden çalışmaların son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin ve BELPAŞ Genel Müdürü Osman Çelik’le görüşen Başkan Yüce, Ormanpark’ın salgın sonrası sağlıklı günler için hazırlandığını ifade etti. Yüce, Sakarya’nın Peyzaj ve Süs Bitkiciliği alanında sahip olduğu potansiyeli Ormanpark içerisinde hayata geçirdikleri merkez ile tüm ziyaretçilerle paylaşacaklarını dile getirerek, satış merkezinin de kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi. Yüce, ziyaretlerinin ardından çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Restorasyon tamamlanıyor
Ormanpark’ın şehrin sosyal yaşamında büyük bir rol oynadığının altını çizen Başkan Yüce, “Uzun yıllar şehrimize BELPAŞ marifetiyle hizmet sunan parkımızı yeniliyoruz. Deforme olan ahşap yapıları değiştirdik. Epey bir aşama kaydettiğimiz çalışmalarımız neticesinde inşallah Ormanpark salgın sonrası sağlıklı günlerde hemşehrilerimizin buluşma noktası, çocuklarımızın eğlence yuvası, kent içinde bulunan ağaçlar arasında ailecek vakitlerin geçirildiği mekan olmaya devam edecek” dedi. Yüce, Fidan ve Peyzaj A.Ş.’nin kurumsal kimliğini yansıtacak satış ve sergi noktasının inşa çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu da dile getirdi.