Kayseri’de 1.’likle tamamladığı Tour Of Central Anatolia yarışlarının ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Örken, “Müsabakalar bizim için çok iyi geçti. Olimpiyatlara katılabilmek adına topladığımız puanlar çok önemliydi. Bisiklet sporuna ve bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı sporcusu Ahmet Örken, Kayseri’de 1.’likle tamamladığı Tour Of Central Anatolia yarışlarının ardından açıklamalarda bulundu. Olimpiyatlara katılmak adına çok iyi bir yarış geçirdiklerini ifade eden başarılı bisikletçi Ahmet Örken, müsabakalarda ter döken tüm yarışmacılara ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Yüce’ye destek teşekkürü
Ahmet Örken yarışların ardından şu açıklamaları yaptı: “Müsabakalar bizim için çok iyi geçti. Olimpiyatlara katılabilmek adına topladığımız puanlar çok önemliydi. Önümüzdeki ülkeyle aramızdaki puan farkını kapatmaya çalışıyoruz. Takım olarak da büyük bir emek gösterdik. Yarış esnasında takım arkadaşlarımız bize çok yardımcı oldu. Hepsinin ayaklarına sağlık. Bu vesileyle bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum. Umarım ki diğer belediyelere de örnek teşkil eder ve onlarda bisiklet sporuna destek olurlar. Herkesten bisiklet sporuna profesyonel anlamda destek sunmalarını bekliyoruz” dedi.