Mart Kültür Sanat Etkinlikleri Betül Nurata’nın Yüzümü Tanı kitabının söyleşi ve imza günü ile devam etti. Nurata, “Daha çok okumak, hayata daha çok dahil olmak veya daha çok çekilmek yazar olmanın bedelidir. Var olmaya çalıyoruz. İnsan ürettiğiyle vardır. Bedelini ödediği şeyler insanı var eder” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri Betül Nurata’nın Yüzümü Tanı kitabının söyleşi ve imza günü ile devam etti. Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Faik Baysal Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen programlarda çok sayda öğrenci ve sanatsever yer aldı.

Betül Nurata’nın söyleşi programından satır başları şu şekilde;

Başkaları sizden bahsetsin
“Sizden kendiniz değil başkaları bahsetsin. İşlerinizden bahsedilsin. En güzeli de bu. İlk öykü kitabım çıktı ve ödüle layık görüldü. Allah nasip etti ve şimdi de buradayız. Hayatta birçok şey istiyoruz. İsteklerimizin ardı arkası kesilmiyor. Hayat bir şeyi ne kadar isteyip istemediğimize bakmıyor, o istediğimiz şey için ne kadar bedel ödediğimize bakıyor. Bu çerçevede kendi hayatımda bir arayışa girdim ve yazı serüvenine dahil oldum.”

İnsan ürettiğiyle vardır
“Yazarlığın da bedelleri var. Daha çok okumak, hayata daha çok dahil olmak veya daha çok çekilmek yazar olmanın bedelidir. Var olmaya çalıyoruz. Sosyal medyada ve nice mecrada konumlanmak istiyoruz. Ancak insan ürettiğiyle vardır. Bedelini ödediği şeyler insanı var eder. Ne için bedel öderseniz siz osunuz.”