Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Aile Danışma Birimi tarafından düzenlenen ‘Okula Uyum Süreci’ seminerleri başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Aile Danışma Birimi tarafından velilere yönelik düzenlenen ‘Okula Uyum Süreci’ seminerleri başlıyor. Adapazarı, Geyve, Akyazı ve Sapanca Sosyal Gelişim Merkezleri’nde düzenlenecek ve SGM Aile Danışmanı Semiha Özgür Sezer’in konuşmacı olarak katılacağı seminerlerde okula yeni başlayan çocukların ebeveynlerine okula uyum süreci detaylı bir şekilde anlatılacak.

Tüm veliler davetlidir
Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Anaokuluna ve ilkokula yeni başlayan çocuklarda görülen okula uyum sorununun nasıl aşılacağı konusunda ailelere önemli bilgiler aktaracağız. Aile Danışma Birimimizde bu konuda okula yeni başlayan çocukların ebeveynlerinin okul heyecanını paylaşmak, kaygılarını gidermek ve yol gösterebilmek amacıyla seminerler düzenleyecek. ‘Okula Uyum Süreci’ konulu seminere tüm velileri davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Okula Uyum Süreci’ seminer tarihleri şu şekilde;

AKYAZI SGM: 14 Eylül Cuma 14.00

GEYVE SGM: 19 Eylül Çarşamba 11.30

SAPANCA SGM: 21 Eylül Cuma 11.30

ADAPAZARI SGM: 21 Eylül Cuma 16.00