Sakarya’da her bireyin birlik ve beraberlik içinde İstiklal Marşını okuduğunu ifade eden başkan Yüce, “Şu anda Sakarya’da vatandaşlarımız bayraklarını balkonlarından sallayarak ve evlatlarımız sevinç çığlıkları atarak 23 Nisan coşkusunu kutlamakta. Ben tekrar 23 Nisan Bayramının bütün gençlerimize, evlatlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkese saygılar sunuyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle düzenlenen İstiklal Marşı okuma etkinliğine katıldı. Sakarya’daki vatandaşların balkonlarından gür bir ses ile okuduğu İstiklal Marşın’a Büyükşehir’de Kent Orkestrası ile eşlik etti.

Büyük bir coşkuyla
Tüm Türkiye’nin hep bir ağızdan coşkulu bir şekilde balkonlardan İstiklal Marşı okuduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın Sakarya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mevla’m inşallah bundan sonraki yıllarda, daha önceki yıllarda yaptığımız gibi büyük bir coşkuyla tekrar bu sevinci yaşamayı nasip etsin. Şu anda Sakarya’da vatandaşlarımız bayraklarını balkonlarından sallayarak ve evlatlarımız sevinç çığlıkları atarak 23 Nisan coşkusunu kutlamakta. Ben tekrar 23 Nisan Bayramı’nın bütün gençlerimize, evlatlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkese saygılar sunuyorum” dedi.